Maria Tuța, 16 ani, a plecat de acasă

Maria Tuța este din Benești, comuna Alțâna

Maria Tuța,  în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă fără a mai reveni. În momentul plecării, minora purta rochie lungă de culoare roșie, cu imprimeuri florale, bluză de culoare albă și vestă din piele, de culoare roșie.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit polițiștii sibieni.

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 21,00, fiica sa, CIURARIU TUȚA MARIA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Benești, comuna Alțâna, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 50 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top