Marea MoșMondeală, 3 km de veselie prin centrul Sibiului

Marea MoșMondeală, vineri 17 decembrie

Cursa este necronometrată, cu artificii și muzică pe traseu. Scopul acesteia este de a susține deplasările echipei de baschet în scaun rulant Zburătorii, la competițiile de sport din țară desfășurate în 2022.

”Știm că vă era dor să ne moșmondim și anul acesta la cea mai faină și amuzantă cursă de moși, așă că hai să scriem împreună capitolul IV din povestea de iarnă: Marea MoșMondeală. Ne dăm întâlnire la Târgul de Crăciun din Piața Mare, iar preț de vreo 3 km vom alerga sau ne vom moșmondi prin centrul Sibiului, cu zâmbetul la purtător – totul în condiții de siguranță.”, trasmit organizatorii.

Cei care nu se simt confortabili să participe la evenimentul public din Piața Mare, pot să alerge oriunde doresc, până la 31 decembrie.

Marea MoșMondeală: 50% din taxa de participare sunt donați echipei Zburătorii

Taxa de participare este 100 lei pt adulți, 75 lei pentru copiii sub 14 ani, iar 50% din taxă va fi donată cauzei noastre. În schimbul celorlalți 50% din taxa, primești: buff din polar rosu / alb care poate fi purtat pe post de căciuliță; număr de concurs haios; medalie confecționată de persoanele cu dizabilități de la Diakoniewerk.

Înscrierile se pot face aici: http://clubulsportiv.com/inscriere-mosmondeala/

”Având în vedere situația epidemiologică, numărul de participanți va fi limitat. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Târgul de Crăciun din Sibiu, iar accesul la startul evenimentului se poate face doar în baza certificatului verde.”, au adăugat organizatorii.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top