Klaus Iohannis: Ne-am rugat pentru cele 10 victime!

Klaus Iohannis a luat parte la Slujba oficiată în Biserica Sfânta Treime din Sibiu, alături de prima doamnă. La ieșire, a fost rugat de jurnaliști dacă le acordă o declarație de presă în contextul tragediei de la ATI Neamț.

VIDEO – Declarația integrală aici!

”O imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamț. Tocmai vin din Biserică, unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit însănătoșire grabnică! Este foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incediu pentru a evita pe viitor situații similare.

Klaus Iohannis – reformă profundă în sistem

Și evident, acest accident groaznic ne arată încă odată de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România.” a declarat președintele Klaus Iohannis.

Incediul de la Spitalul Județean Neamț, a dus la pierderea a 10 pacienți internați pe secția ATI. Prefectul județului, George Lazăr, a declarat la Digi24, că spitalul a  efectuat mutarea secției ATI de la etajul 3 la etajul 2 fără vreo aprobare din partea DSP Neamț.

Scroll to top