ISU Sibiu. 3 căței salvați sâmbătă

ISU Sibiu. 151 de misiuni ale pompierilor sibieni în acest sfârșit de săptămână

ISU “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a răspuns prompt, în weekend-ul ce a trecut, unui număr de 151 de solicitări venite pe numărul de urgență 112. În această perioadă, 133 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Totodată, în acest sfârșit de săptămână, pompierii sibieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii.

Vineri seara, în jurul orei 21:00 pompierii au fost solicitați să intervină în apropiere de strada Orzului, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un autoturism. La fața locului ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Autoturismul ardea generalizat, fără a exista pericol de propagare, întrucât acesta era pe un câmp deschis. Incendiul a fost lichidat, însă autoturismul a ars în totalitate. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că incendiul a fost provocat în urma unei acțiuni intenționate, prin utilizarea de materiale combustibile.

Duminică seara, în jurul orei 21:30, pompierii sibieni au fost alertați să intervină pe strada Doamna Stânca din Șelimbăr, pentru un posibil incendiu de apartament. Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o cisternă cu apă și un echipaj SMURD. În urma recunoașterii efectuate la fața locului, s-a constatat că în urma unei acțiuni intenționate, a ars un preș de la intrarea într-o locuință. Incendiul a fost lichidat prompt fără a fi nevoie de evacuarea persoanelor. Cazul a fost preluat de către echipajele IPJ sosite la fața locului.

Pompierii au salvat în acest sfârșit de săptămână 3 căței

Doi căței au căzut sâmbătă într-o fântână, adâncă de aproximativ 20 de metri, în localitatea Richiș. Pompierii ISU au salvat cei doi căței, iar aceștia au revenit la proprietar teferi. Tot sâmbătă, în localitatea Agnita, un cățel a căzut într-un loc plin cu bitum. Și acesta a fost salvat de pompieri, iar ulterior a fost dus la Secția de Pompieri Agnita unde pompierii i-au curățat blăniță de bitum și l-au îngrijit, acesta rămânând alături de pompieri.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top