Isabela,12 ani, are nevoie de ajutor

Isabela a fost diagnosticată cu scolioză idiopatică

Isabela, în vârstă de 12 ani, este sora cea mare a familiei Grancea, din Mârșa. Carmen și Daniel Grancea mai au 2 fete în vârstă de 6, respectiv 3 ani.

”Deocamdată nu facem decât să-i ajutăm pe părinții să strângă banii pentru operație.”, spune Roxana Fuiorea, într-o postare pe o rețea de socializare.

Anul trecut, după ce a terminat clasa a IV-a, părinții Isabelei au observat că spatele fetiței lor nu este drept. Pentru a vedea care este problema au mers la doctori, să facă analize peste analize, kinetoterapie. De la un moment dat, tânăra a fost nevoită să înceapă să poarte corset medical. Însă, nu s-a reușit ameliorarea stării de sănătate. A fost diagnosticată, într-un final, cu scolioză idiopatică cu curburpă de 66%, și a primit recomandarea să meargă la București, la medicul chirurg ortoped, Alexandru Thierry.

În urma unor alte analize efectuate la Spitalul Monza din capitală, s-a ajuns la concluzia că fără intervenția chirurgicală la coloană, Isabela nu se poate vindeca. Costul operației de care are mare nevoie Isabela, se ridică la 100.000 lei, o sumă pe care familia ei nu are de unde să o scoată.

Cine dorește să ajute acest copil talentat să ducă o viață mai bună, poate face o donație în contul deschis la banca BRD, RO79 BRDE 330S V028 3983 3300, pe numele Grancea Ionela Carmen

”Isabela merită să fie un copil sănătos și fericit. Fiecare sumă donată, indiferent cât e de mică, contează.”, concluzionează Roxana Fuiorea.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top