Handmade: Mărțișor – accesoriu de purtat oricând în 2021

Handmade: Martisoare flori colorate, accesorizate pentru femei, cu sistem de prindere – ac de broșă

Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021Diana, o tânără din Sibiu, realizează mărțișoare inedite, pentru femei și fetițe. Numai bune de purtat oricând și oriunde.

Toate florile sunt realizate manual, petală cu petală, din panglică ripsată, tăiată bucată cu bucată, apoi arse și cusute pentru a întregii aceste broșe deosebite. Broșele-mărțișor se pot purta oricând și oriunde se dorește, nu doar la începul primăverii. Ce este cel mai inedit este faptul că puteți alege combinațiile de culori dorite.

Prețul este unul adaptat timpurile în care trăim. Acestea sunt ambalate individual, în plic de hârtie, gata pregătite pentru a fi dăruite femeilor dragi din viața noastră.

 

Handmade: Broșe-papion(Jabou-uri) pentru femei

Și acest tip de mărțișor se poate purta oricând și oriunde se dorește. Este un accesoriu realizat manual, care se poate purta ca papion la cămașă sau ca broșă la bluză, rochie, sacou, palton, după preferințele fiecărei femei.

Sunt realizate din panglică ripsată de diferite culori și imprimeuri care se pot combina cu dantelă, catifea, broderii, accesorii metalice din sticla/perle/cristale.
Se pot realiza din mai multe culori, la alegere.
Sistemul de prindere este cu ac de broșă. Toate produsele se realizeaza pe comanda.
Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021 Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021 Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021

Completează-ți ținuta office sau cea casual, cu un accesoriu deosebit în culorile și modelul adaptat propriului tău stil.

HandMade: Fundițe pentru fetițe

Anul acesta, HandeMade by SarAlb a pregătit un nou model de maărțișoare tip fundițe pentru micuțele domnișoare. Sunt realizate din imitație de piele cu diferite imprimeuri/culori.
Fundițele sunt aplicate pe agrafe/cleme, la cerere, se pot atașa și pe elastice de prins părul sau chiar pe cordeluțe(fundite de dimensiuni mai mari).

Diana, realizează și seturi mai speciale formate din accesoriile potrivite fiecărei prințese. Acestea pot cuprinde agrafe, cleme, elastice de prins părul, cordeluțe, bentițe.
Toate accesoriile sunt realizate cu mare drag și multă atenție, manual, petală cu petală, cusute și accesorizate după preferințele micuțelor prințese.

Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021 Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021 Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021 Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021 Handmade: Mărțișor - accesoriu de purtat oricând în 2021

Diana vă așeaptă pe HandeMade by SarAlb , pentru mai multe poze, comenzi și alte detalii.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top