Family Day cu Mica Sirenă, la Cineplexx

Family Day, în acest weekend

Family Day la Cineplexx vine cu noul film de la Disney – MICA SIRENĂ, în weekendul 27 – 28 mai la cinema. Chiar dacă sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel ajunge pe marele ecran într-o nouă adaptare live-action și este pregătită să lupte pentru iubirea adevărată.

În perioada 27 – 28 mai, între orele 12:00 – 14:00, Cineplexx își așteaptă spectatorii să se delecteze, să se distreze și să câștige cu cea mai nouă reinterpretare a poveștii clasice care a încântat generații – MICA SIRENĂ.

La orice bilet achiziționat la Mica Sirenă se va oferi cadou câte o carte de activități tematică Mica Sirenă pentru cei mici și vor avea parte de jocuri cu animatori, face painting și ateliere de creatie de care copii se vor bucura cu siguranță!

Weekendurile sunt pentru familie, așa că hai cu cei mici la Cineplexx pe 27 sau 28 mai, ia bilete la MICA SIRENĂ și bucură-te de surprize!

Nu uita că avem prețuri speciale cu FAMILY PACK, deci cere oferta la casele de bilete.

*Campania se desfășoară în perioada 27-28 mai 2023, între orele 12:00 – 14:00.
*Cadourile se vor oferi în limita stocului disponibil. Acestea se vor cere/oferi la casele de bilete din cinema în baza biletului achiziționat pentru filmul Mica Sirenă din data respectivă.
*Family Pack este o ofertă de grup și implică prezența a cel puțin unui copil.
*Oferta Family Pack se poate achiziționa doar la casele de bilete.
Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top