Examinare la 10 stații simultan. Barna prezent la inaugurare

S-a schimbat locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere. Noua sală de examinare este situată pe strada Andrei Șaguna nr. 9 (în curtea interioară a S.C. Urbana S.A.)

La inaugurare a participat și viceprim-ministrul Dan Barna, co-președinte USR PLUS. Acesta a făcut apoi declarații de presă în curtea Prefecturii. Gazdele evenimentului de inaugurare au fost prefectul Mircea Crețu, subprefectul Laurențiu Theodoru, dar și consilierul județean Adrian Echert.

Examinarea se face după programul:

• Luni în intervalul orar 09:00 – 13:00;
• Marți în intervalul orar 09:00 – 13:00;
• Joi în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Programul de lucru cu publicul poate fi prelungit până la finalizarea susținerii probei teoretice de către ultimul candidat înregistrat pentru susținerea acesteia.

Programarea pentru susținerea probei teoretice se face online pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule la secțiunea Servicii Online – Programare la ghișeu (https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/32/theoryExamination).

„Această schimbare permite funcționarea unui număr de 10 stații de examinare, comparativ cu 7 stații care funcționau în locația anterioară. Totodată, aduc mulțumiri Mitropoliei Ardealului pentru găzduirea oferită timp de aproape 15 ani, pentru buna colaborare și înțelegere!” transmite Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top