Drum lin către îngeri! A activat 16 ani la ISU Sibiu

Drum lin către îngeri, salvatorului sibian plutonier adjutant șef  Pîngulescu Gheorghe

Ieri, un pompier sibian, un salvator de vieți și un suflet plin de umanitate a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor!

Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a plutonierului adjutant șef Pîngulescu Gheorghe a venit în cursul serii trecute, după o lungă suferință.
Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că dragul nostru camarad, plutonier adjutant șef Pîngulescu Gheorghe a lăsat în urmă o soție și doi copii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.

Faptele bune pe care le-a făcut în timpul vieții îi vor deschide un drum lin spre împărăția cerurilor, de acolo de unde, de azi înainte, își va veghea familia și colegii cu aceeași dăruire, curaj și devotament, cum a făcut și când se afla în preajma noastră.

Plutonierul adjutant șef Pîngulescu Gheorghe s-a născut la data de 19.01.1970, în municipiul Sibiu. Acesta și-a început cariera de pompier la 15 decembrie 2005, ca subofițer angajat din sursă externă, în prezent, ocupând funcția de comandant de echipaj și conducător autospeciale la Detașamentul de Pompieri Sibiu. Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu.

”De azi, o inimă bună a încetat să bată, iar un suflet nobil s-a ridicat la cer!
Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi! Îl vom conduce pe ultimul drum, cu onoarea și respectul cuvenit miercuri, 14 aprilie 2021. 𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚̆-𝐭̦𝐢 𝐨𝐝𝐢𝐡𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚𝐜𝐞!”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top