Donează o carte nouă la Biblioteca Județeană Astra

Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a demarat proiectul „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”. Această campania în care puteți dona cărți noi pentru copii și tineret beneficiază de susținerea unor parteneri importanți. Acești parteneri au conștientizat faptul că accesul la carte, lectură și resurse culturale actuale constituie elemente fundamentale în educația generațiilor tinere.

Progresul și dinamica noilor tehnologii au amplificat cererea membrilor comunității de a avea acces la informație actualizată și, implicit, accelerarea și diversificarea producției editoriale. De aceea, prin campania „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”, Biblioteca Județeană ASTRA lansează invitația tuturor sibienilor și nu numai, de a contribui la efortul comun de a face cât mai atractivă oferta de lecturi pentru copii și tineri.

„Publicațiile cele mai solicitate sunt cele destinate copiilor și adolescenților, din literatura română și străină, cărțile de ficțiune, materialele educaționale imprimate și audiovizuale. Încurajăm membrii comunității, pe care o susținem și în mijlocul căreia trăim, să ni se alăture în acest demers, prin donarea de publicații editate recent. Cărțile vor ajunge la utilizatori fie în cadrul bibliotecii publice, fie în alte spații de lectură create în comunitățile care beneficiază de acces restrâns la cultură și educație.”, precizează dl. Ioan Mihail Cruciat, manager interimar al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Dacă nu știți ce titluri ați putea dona, găsiți sugestii aici. Publicațiile donate se colectează la sediul central sau în filialele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, la sediile librăriilor partenere sau pot fi preluate direct de la donatori.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top