Alegeri Parlamentare 2020 – Doamnele (cele mai apropiate) Președintelui Iohannis au votat la Sibiu

Iohannis & Fodor – după Slujba de la Biserică la Secția de votare

Atât Carmen Iohannis cât și Astrid Fodor au fost la vot după Slujbă. Primarul sibiului a fost însă și acasă apoi a venit la secția de votare.

Prima care a fost să își exercite dreptul de vot a fost Carmen Iohannis. În jurul orei 11:30 a ajuns la Secția de votare de pe Strada Spartacus, imediat ce slujba de la Biserica Sfânta Treime s-a încheiat.

A stat la coadă preț de câteva minute, cu răbdare și păstrând toate măsurile de siguranță pe timp de pandemie.

iohannis

La ieșire, soția președintelui Klaus Iohannis a  declarat că:

”Am votat pentru o Românie normală!” – Carmen Iohannis – Prima Doamnă.

Înainte de a pleca spre casă le-a urat tuturor o duminică placută.

VIDEO – Doamnele cele mai apropiate de Președintele Klaus Iohannis au votat, la Sibiu.

Alegeri parlamentare cu gânduri bune

În jurul orei 14, a ajuns la Școala Nr. 8 din Sibiu și Astrid FODOR, cea de a doua doamnă din cele mai apropiate femei ale președintelui. La ieșire, doamna primar a transmis o urare celor care sunt sărbătoriți azi și a explicat pentru ce a votat.

iohannis alegeri

”Pentru că este o zi în care se fac daruri, eu sper că România va primi, urmare voturilor, un Parlament format din parlamentari care vor pune mai presus decât orice interesul României și al cetățenilor. … Deasemenea am votat cu speranța că urmare acestor alegeri se va putea forma o majoritate parlamentară care să susțină un Guvern stabil, pentru că România are nevoie de stabilitate. Urmează o perioadă care nu va fi ușoară.” , Astrid Fodor –  Primarul Sibiului

 

Scroll to top