Crimă de ziua îndrăgostiților, în Cisnădie. Un copil de 4 ani a rămas fără mamă! VIDEO

Crimă șocantă în Cartierul Arhitecților din Cisnădie

O tânără în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă la miezul nopții de fostul concubin. Femeia obținuse un ordin de restrictie in luna decembrie, împotriva bărbatului care devenise tot mai agresiv . Bărbatul de 42 de ani a așteptat-o aseară să vină acasă de la muncă, moment în care a abordat-o pe casa scării și a reușit să intre în apartamentul femeii. În timpul disputei, violența a escaladat între cei doi și la scurt timp tânăra a fost înjughiată. După crimă, acesta a fugit în Deva. Spre dimineață a fost convins de fratele lui să se pedea polițiștilor.

Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu un an, s-au îndrăgostit și au ales să își cumpere fiecare câte un apartament în aceeași clădire. Pentru o vreme relatia celor doi a fost lapte și miere, dar bărbatul a devenit extrem de gelos și violent. În decemrie 2020, tânăra a obținut un ordin de protecție, care expira în iunie. Cu toate acestea bărbatul nu a încetat și o acosta de câte ori o întâlnea. Ca să o poată verifica atunci când vine sau pleacă de acasă, bărbatul a instalat o cameră de supraveghere pe colțul apartamentului. Femeia lucra la dispeceratul unei firme de transport.

Crimă din dragoste sau gelozie?

Aseară, femeia și-a dus baiețelul de 4 ani la bunici și la întoarcere s-a întâlinit pe palier cu fostul concubin. Moment în care bărbatul a acostat-o pe fosta iubită, a intrat în apartamentul femeii și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Vecinii, pur si simplu, nu pot să creadă că este vorba de o crimă. Unii erau prieteni buni cu cei doi.

 „Nu s-a auzit nimic. Câinele a fost agitat azi noapte! Am aflat de la vecini, am văzut mașina de poliție și apoi mi-a spus și vecinul ce s-a întâmplat. V-a șocat? Vă dați seama. Nu v-ați fi așteptat să se întâmple așa ceva în bloc… Nu, pentru că îi cunoșteam și pe Diana și pe Vio… Nu-mi dau seama cum s-a întâmplat, poate o greașeală. S-au mai certat, a mai fost poliția pe aici, s-au mai certat.”, ne-a spus Andrei, vecin cu cei doi.

„Îi cunoșteați? Păi cum să nu, mă aveam bine și cu el și cu ea. S-au certat mai demult. Am fost prieten și cu unul și cu altul. Nu-mi vine să cred, să orbesc zic. Am venit am desfacut gardul, i-am ajutat pe polițiști, am luat un clește din mașină… nu reușeau să ajungă în apartamentul ei?”, ne-a mai spus un vecin.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu. Baiețelul femeii a rămas la bunici. Bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top