Coronavirus la nivel înalt

Coronavirus la IPJ

Actualizare

În această dimineață, vocea unică a confirmat că inspectorul șef al IPJ Sibiu a fost confirmat pozitiv și că testarea s-a făcut după apariția simptomelor specifice.

”Vă informăm că Inspectorul Șef al IPJ Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, testare care s-a făcut datorită faptului că prezenta simptome specifice.”, a declarat Andreea Ștefan, Prefectura Sibiu.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, iar până în acest moment au fost identificat un contact de serviciu care este în carantină la domiciliu. De asemenea a fost efectuată dezinfecția în spațiul de lucru.

”În ceea ce privește starea de sănătate, aceasta este stabilă, Inspectorului Șef se află în izolare sub tratament specific.
Atribuțiile de serviciu au fost preluate de adjunctul său, Comisar Șef de Poliție, Tarnu Lucian.”, a mai adăugat vocea unică.

Știre inițială

După ce zilele trecute Prefectul Județului Sibiu a anunțat că este infectat cu coronavirus, în seara aceasta am aflat, pe surse, că și un alt membru al Comitetului pentru Situații de Urgență este testat pozitiv cu SarsCov2.

Instituția Prefectului Sibiu și Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu au șefii infectați și izolați.

Scroll to top