Concerte simfonice la Sala Thalia

Concerte simfonice joi și duminică de la ora 19

Unul din concerte este susținut de orchestra de cameră I’Sedici și soliștii: Petru Lupan – vioară, Cristian Preotu – vioară, Pavel Lupan – violoncel, joi, 28 octombrie, ora 19 la  Sala Thalia.

Vă puteți delecta cu Concertul pentru vioară și violoncel RV.547 de A.Vivaldi, Concerto Grosso op.6 nr.4 de A.Corelli, Concertul pentru două viori BWV 1043 de J.S.Bach și Souvenir de Florence op.70 de P.I.Ceaikovski.

Duminică, 31 octombrie, Sala Thalia este locul unde puteți asculta un concert vocal-simfonic de muzică de film al Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, cu soliștii Johanna Krumin – soprană, Rachid Barji – tenor, interpreții de soul Portia Manyike și Linda Rheretyane, dirijor Alexander Steinitz. Evenimentul are loc în avanpremiera turneului european pe care orchestra Filarmonicii îl va susține în perioada 1 noiembrie – 17 decembrie.

Aceste concerte se vor desfășura în conformitate cu normele legislative actuale. Accesul publicului se face în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top