Colegiul Prefectural, 27 octombrie

Colegiul Prefectural a fost prezidat de Subprefectul Județului Sibiu, Sebastian Șebu

Colegiul Prefectural a avut pe ordinea de zi a ședinței, prezentări ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,, Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, Sistemului de Gospodărie a Apelor Sibiu, Sistemului Hidrotehnic Mediaș și Direcției pentru Agricultură Județeană Sibiu, astfel:

• Inspectoratul Pentru situații de Urgență ,, Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, a prezentat situația privind ”Prevenirea incendiilor de vegetație de origine terestră. Principii și experiențe privind gestionarea peisajelor, a pădurilor și a zonelor împădurite în vederea siguranței și rezilienței în Europa.”

• Sistemul de Gospodărire a Apelor Sibiu a prezentat raportul privind exploatarea acumulării Gura Râului de pe râul Cibin – BH Olt, între anii 2010 – 2021. De asemenea, Sistemul Hidrotehnic Mediaș Exploatarea acumulării Ighiș de pe pârâul Ighiș – BH Mureș, între anii 2010 – 2021.

• Direcția pentru Agricultură Județeană Sibiu a oferit o prezentare a programelor de susținere pentru produsele deficitare la nivelul județului Sibiu.
Materialele prezentate în ședință pot fi vizualizate integral pe site-ul: Instituția Prefectului-Județul Sibiu la secțiunea – Transparență-  Ședințe Publice/ Anunțuri/ Minute.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top