Claudiu Stupar – director general interimar la DGASPC Sibiu, pentru 6 luni

Claudiu Stupar a fost numit director general interimar la DGASPC Sibiu

Începând cu 31 martie 2021, conducerea interimară a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu este asigurată de Claudiu Stupar, în baza Dispoziției Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

”Am luat această decizie întrucât reprezentanții partidelor politice din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu au venit cu nicio nominalizare pentru funcția publică de director general, așa după cum le-am propus la finalul ședinței ordinare din 25 martie. Având în vedere buna colaborare pe care am avut-o cu domnul Stupar, un profesionist al administrației publice locale, i-am propus să preia conducerea interimară a DGASPC și mă bucur că a acceptat”, a subliniat președinta Daniela Cîmpean.

Atribuțiile de director general al DGASPC Sibiu s-au delegat pe o perioadă de cel mult 6 luni.

Claudiu Stupar face parte din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu, începând cu anul 2000, iar din anul 2013 este șef serviciu Administrare Buget din cadrul CJ Sibiu. Acesta a fost detașat la DGASPC Sibiu pe funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct, începând cu 2 februarie 2021.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top