CJ Sibiu. Depuneți online proiectele pentru #Agendelejudețului, până în 12.02.2023

CJ Sibiu a deschis astăzi, 27 ianuarie, sesiunea de depunere ONLINE a proiectelor pentru Agendelejudețului

CJ Sbiu reamintește sibienilor faptul că, proiectele pot fi depuse exclusiv online, pe platforma informatică agende.cjsibiu.ro

Cei interesați au la dispoziție o lună pentru depunerea proiectelor din domeniul culturii, educației și cel pentru tineret, data limită de depunere a lor fiind 27 februarie 2023. Pentru proiectele sportive, termenul de depunere este redus la două săptămâni, fiind stabilit pentru data de 12 februarie 2023.

Ghidurile de finanțare sunt disponibile pe platforma agende.cjsibiu.ro, din 27.01.2023, cererea de finanțare și toate anexele fiind transpuse în platformă.

”Am urmărit prin noua modalitate de depunere a proiectelor, cea online, să aducem un plus de #transparență și de #încredere pentru cei care accesează Agendele Consiliului Județean Sibiu. Cu siguranță, avantajele conferite de platforma informatică dedicată pot să aducă mai multe entități care să aplice pentru o finanțare prin Agendele pe care le propunem”, a declarat Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top