Cisnădian reținut pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă

Cisnădian fără permis

În seara zilei de 2 februarie a.c., în jurul orei 22,00, pe DN 1, km. 261+500 de metri, în afara localității Arpașu de Jos, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

În timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a intrat în coliziune cu un autocamion condus regulamentar din sens opus de către un sibian în vârstă de 44 de ani și apoi cu un autoturism care rula în spatele autocamionului, condus regulamentar de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din județul Brașov.

Impactul a dus la vătămarea corporală a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cu nici 24 de ore înainte, cisnădianul a fost depistat în trafic fără permis

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu s-a constatat că tânărul care ar fi produs accidentul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv vătămare corporală din culpă.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate, s-a stabilit că șoferul autoturismului, cu nici 24 de ore înainte de producerea accidentului, mai exact la data de 2 februarie, în jurul orei 03,30, fusese depistat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazu din localitatea Șelimbăr, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cisnădian reținut pe bază de ordonanță

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 4 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au dispus reținerea șoferului în cauză pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de 5 februarie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top