Ceața schimbă rutele aeronavelor de călători

Ceață în zona joasă a județului Sibiu – o noua avertizare din partea meteorologilor de duminică. ora 23 până luni la ora 05

Zborul LH1664, Munchen-Sibiu, este anulat. Aeronava Bombardier CRJ900, operată de Lufthansa, care are o capacitate de 90 de locuri și o lungime de peste 36 de metri, nu ajunge în această noapte la Sibiu. Motivul anulării acestei curse nu este știut la acest moment.

Ce se cunoaște, însă, este faptul ca meteorologii au emis COD GALBEN de ceață, valabil de dumincă ora 23 până luni ora 05. Ceața determină local scăderea vizibilității
sub 200 m, izolat sub 50 m. În aceste condiții se poate forma ghețuș, în unele zone din județele Sibiu, Brașov, Cpvasna, Harghita și Mureș.

Sâmbătă, ceața a deviat un al zbor

Din cauza condițiilor meteorologice, ceață asociată cu vizibilitate redusă (maxim 200m), zborul programat pentru sosire sâmbătă la orele 23:40 pe ruta München – Sibiu a fost deviat la București, fapt ce a determinat și anularea zborului programat pentru plecare din cursul dimineții 07:05 pe ruta Sibiu – München operate de compania aeriană Lufthansa.

”Pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcție de opțiunea acestora și disponibilitatea următoarelor zborurilor, și după caz, cazare și transport.”, au anunțat duminică dimineața reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

 

 

Scroll to top