Carnavalul Filarmonicii 2021 – Bilete între 15 și 80 lei

Carnavalul Filarmonicii – biletele s-au pus în vânzare

Carnavalul Filarmonicii a ajuns la cea de a doua ediție și se va desfăşura la Sala Thalia din Sibiu în perioada 11 – 14 februarie 2021. Carnaval simfonic, Opera Boema, Concert cu trupa Hara şi o seară de tango argentinian sunt propunerile noastre pentru ediţia din acest an. Biletele pentru toate evenimentele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 15 şi 80 de lei.

Carnavalul Filarmonicii va debuta cu un Concert „Carnaval Simfonic”, eveniment la care sunt invitaţi soliştii Sorin Petrescu, Doru Roman şi Marko Ristić, alături de muzicienii din Orchestra Filarmonicii Sibiu şi dirijorul Tiberiu Soare.

Ziua de vineri, 12 februarie, este rezervată genului liric. Opera în concert “Boema”, de Giacomo Puccini, o vom prezenta într-o spectaculoasă coproducție: Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Brașov şi Opera Natională din Cluj, totul realizat împreună cu partenerii evenimentului – Academia Icon Arts şi Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

carnavalul filarmoniciiCel mai tânăr public al nostru este aşteptat sâmbătă, 13 februarie, la un concert al trupei Hara, formaţie care a pregătit un program special, în exclusivitate pentru acest eveniment.

Vom încheia carnavalul filarmonicii chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, cu o seară dedicată tangoului argentinian. TRIO NUEVO – Laura Ristić-Roman (vioară), Marko Ristić (bayan, bandoneon) şi Andreea Olariu (pian) vor interpreta lucrări semnate de Astor Piazzolla, Angel Villoldo, Leroy Anderson, Joaquin Valverde, Richard Galliano şi Carlos Gardel. Muzica artiştilor va prinde viaţă cu ajutorul dansatorilor de la Școala de tango argentinian ”La Calesita Tango Sibiu”.

La toate evenimentele Carnavalului, masca este obligatorie! Cele mai frumoase/inventive măşti vor fi premiate.

Evenimentul se va desfăşura cu prezenţa publicului, în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare. Biletele pentru toate evenimentele sunt puse în vânzare online, pe platforma iabilet.ro, și la Casa de bilete a Sălii Thalia. Prețul unui bilet are valori cuprinse între 15 și 80 de lei.
Proiectul ”Carnavlalul Filarmonicii” este produs în parteneriat cu Academia Icon Arts şi Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top