Campania „O 9 generație de sportivi”

Campania „O 9 generație de sportivi” la Sala Trasilvania

Campania „O 9 generație de sportivi”, pe care Sala Transilvania Sibiu o demarează pe 3 septembrie, se adresează copiilor cu vârste între 8 și 18 ani, iubitori ai baschetului.

Prin această inițiativă, Sala Transilvania își propune să ofere copiilor și tinerilor sibieni ocazia de a câștiga 90 de tricouri confecționate din materialul care a acoperit imaginea lui Elemer Tordai la inaugurarea picturii acestuia, realizată lângă terenul de baschet 3×3 care îi poartă numele, construit în exteriorul Sălii Transilvania.

Campania are un nume simbolic, 9 fiind numărul purtat de fostul mare baschetbalist pe tricoul în care a evoluat pentru BC CSU Sibiu. Același număr 9 este inscripționat pe cele 90 de tricouri care vor ajunge în posesia participanților la acest concurs.

Condiții de participare la concurs:

  • Pentru a participa la concurs, cei care doresc să câștige unul din cele 90 de tricouri vor trebui să își facă o poză cu imaginea lui Elemer Tordai, la Sala Transilvania.
  • Concurenții vor posta imaginile respective pe propriile pagini de Facebook și le vor trimite ulterior pe adresa de e-mail: evenimente@salatransilvania.ro, pentru a putea intra oficial în campanie.
  • După ce trimit fotografiile, tinerii vor primi de la angajații Sălii Transilvania tricourile, urmând să realizeze o nouă fotografie lângă imaginea lui „Toci”, de data aceasta îmbrăcați cu tricoul cu numărul 9 pe spate. Imaginile finale vor fi postate pe pagina de Facebook a Sălii Transilvania.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail evenimente@salatransilvania.ro sau la numărul de telefon 0738.791.312.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top