Camere de Poker vs. Poker online

Camere de Poker vs. Poker online

Jocul de poker este fără discuţie unul dintre cele mai incitante jocuri de masă întâlnite în oferta unui cazino online. Şi dacă se alege şi o variantă de joc în genul Texas Holdem, atunci jocul capăta chiar o turnură explozivă.

Şi din fericire pentru jucătorii amatori ai acestui gen, orice cazino online oferă 2 variante distincte în care te poţi bucura de acest joc de noroc. Poţi juca deci atât în varianta de poker online cât şi în cea live, participând la un joc transmis dintr-o cameră de poker.

Sunt avantaje dar şi dezavantaje de ambele părţi, aşa că le vom detalia în rândurile de mai jos pentru a oferi un punct de vedere pertinent ambelor tabere. În cele din urmă alegerea rămâne doar la latitudinea jucătorului, ceea ce contează cu adevărat este să te afli în compania jocului favorit şi să iei de la el toată adrenalina şi distracţia pe care le oferă.

Avantaje şi dezavantaje – camere de Poker

Dacă eşti amator de joc cu zaruri și păcănele, atunci accesarea Dice Roll Demo îţi va arăta modul în care acest joc funcţionează fără să te coste nici măcar un leu. Slotul excelează în tematica fructelor dar se impune prin wildul jocului, pictograma zarurilor.

Oriunde apare pe ecran va ocupa rolele adiacente, aşa că poţi obţine câştiguri de tip ecran de wilduri, cel mai căutat câştig de către jucătorii acestui slot. Dacă însă vrei să joci un joc de masa unde zarurile sunt la putere, atunci varianta de Craps este cea mai indicată.

Dar până să ajungi acolo, încearcă să intri pe o cameră de poker şi să vezi ce îţi poate aduce această acţiune. Jocul de poker în această versiune a căpătat popularitate mai ales pe perioada în care accesul într-un cazino fizic era interzisă de către normele sanitare în vigoare.

Se pare însă că popularitatea acestui mod de abordare a jocului de poker a rămas la aceleaşi cote, ba chiar a crescut în ultima perioadă. Jocul într-o cameră de poker este o abordare modernă a acestui joc de masă, abordare care aduce atât avantaje cât şi dezavantaje.

Avantaje

Primul avantaj şi cel mai evident este partea de socializare pe care un joc de poker în această variantă de joc îl aduce. Iei parte la un joc împreună cu alţi jucători şi poţi interacţiona la propriu atât cu ei cât şi cu dealerul.

Este adevărat că interacţionarea se face prin intermediul unui canal de chat, dar oare mai contează forma atâta vreme cât intri în contact direct cu aceşti oameni şi poţi comunica cu ei în timp real?

Un alt avantaj al acestei variante de poker este dat de către modul de desfăşurare al jocului. Acesta este unul destul de lent, ceea ce îţi şansa să citeşti intenţiile adversarilor tăi. Poţi lua în acest fel cele mai bune decizii în ceea ce te priveşte, decizii care se vor reflecta în creşterea contului tău de jucător.

Dezavantaje

Cel mai important dezavantaj al jocului de poker într-o cameră live este că miza minimă impusă este una destul de mare. Este condiţia pe care cazinourilor o pun pentru a-şi recupera în acest fel investiţia în echipamentele de transmisie live şi în resursa umană, dealerul.

Avantaje şi dezavantaje – Poker online

Online, jocul este mai simplu! Poți încerca oricât de multe mese de poker, participa la turnee și lua premii speciale dar, asta nu înseamnă că nu vor fi câteva dezavantaje.

Avantaje

Se poate spune că principalul atu al acestui stil de joc este acela că este cel mai avantajos mod în care poţi lua loc la o masă de poker. Pur simplu te loghezi la platforma unde eşti client, alegi o variantă de poker online şi poţi începe rapid jocul.

Şi dacă am amintit de modul de desfăşurare al jocului, accesarea de poker online aduce viteză în derularea jocului. Nu mai intervine în această ecuaţie un eventual dealer, totul merge pe repede înainte şi îţi economiseşte o resursă preţioasă în jocurile de noroc, timpul personal.

Dezavantaje

Dacă în jocul de poker organizat pe secţiunea live într-o cameră de poker ai parte de socializare, în cazul variantei de poker online această opţiune lipseşte. Vei juca poker, dar vei fi doar tu şi programul informatic care rulează acest joc.

Poţi pune pariuri şi poţi beneficia de toate aspectele unui joc de poker adevărat, dar totul rămâne rece şi impersonal. Şi dacă nu poţi comunica cu jucătorii, cum îi poţi citi astfel încât să obţii un avantaj asupra lor?

Ce să alegi?

Alegerea între poker live şi poker online este o dezbatere care nu conteneşte să facă furori printre jucători de multe decenii. Şi aşa cum este şi normal într-o dezbatere corectă, ambele părţi oferă explicaţii pertinente pentru alegerea făcută, aşa încât este greu de ales.

Dar întrebarea rămâne întotdeauna aceeaşi, care dintre cele 2 variante de poker este cea mai bună? Şi răspunsul este cum nu se poate mai simplu şi constă într-o altă întrebare, ce fel de experienţă aştepţi de la jocul de poker?

Dacă vrei o experienţă a jocului tradiţional de poker în compania altor jucători adevăraţi, atunci varianta de poker live este soluţia aşteptată. Vei avea parte de un joc real şi vei putea socializa atât cu jucătorii cât şi cu dealerul jocului.

Pe de altă parte, jocul de poker online este mai convenabil decât cel organizat într-o cameră de poker şi transmis live. Există mult mai multe variante cu acest joc şi mizele sunt de cele mai multe ori substanţial mai mici decât în varianta live.

Lipseşte într-adevăr partea de interacţionare, dar tocmai pentru acest lucru jocul de poker online este indicat cu predilecţie începătorilor. Aceştia vor putea deprinde tainele jocului şi nu se vor trăda în cazul în care au cărţi proaste în mână, cedând în acest fel bani adversarilor.

Şi odată cu câştigarea de experienţă de joc, se poate face şi trecere la jocul live, acolo unde experienţa îşi spune cu adevărat cuvântul. În final, alegerea uneia dintre cele 2 variante de poker tine doar de opţiunea personală, aşa că nu va rămâne decât să alegeţi inspirat.

Concluzie

Dacă alegi să participi live la jocul de poker, ai parte de interacţionare umană şi îţi poţi pune în valoare experienţa acumulată. Dacă vrei poker online, ai la dispoziţie o mulţime de variante de joc unde mizele sunt pe placul tuturor.

Indiferent însă de opţiunea de joc aleasă, nu uita că şi jocul de poker este tot un joc de noroc unde succesul nu se garantează niciodată. Alege deci ce ţi se potriveşte mai bine, joacă responsabil şi jocul de poker îţi va descoperi cu siguranţă toate tainele sale.

 

Scroll to top