Calmatoare de viteză pe DJ106, zona Bavaria

Calmatoare de viteză în zona cartierului Bavaria

Consiliul Județean Sibiu prin SC Drumuri și Poduri SA a montat pe DJ 106 Sibiu- Agnita, în zona cartierului Bavaria, trei calmatoare de viteză, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere în acea zonă.

”Participanții la trafic trebuie să conducă preventiv. Având în vedere că pe DJ 106 Sibiu – Agnita, în zona cartierului Bavaria, au fost frecvente accidentele rutiere, la recomandarea Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, am decis împreună cu specialiștii din cadrul Direcției Tehnice CJ Sibiu să montăm aceste calmatoare, pentru ca șoferii să reducă viteza de deplasare și astfel să se evite riscul producerii accidentelor de circulație”, a precizat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

calmatoare de viteza

În următoarea perioada, pentru siguranța participanților în trafic, Consiliul Județean Sibiu va monta calmatoare de viteză și pe alte drumuri județene unde riscul de producere al accidentelor rutiere este ridicat.

”La întâlnirea acestor indicatoare, conducătorii auto sunt obligaţi să reducă viteza, până la viteza maxima de 30 km/h, sau până la viteza cu care puteți trece în siguranță de obstacol.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top