Biciclist din Cisnădie a accidentat o fetiță de 2 ani, apoi a fugit

Biciclistul se deplasa pe pietonala Nicolae Bălcescu spre Piața Mare. Din neatenție, se pare, a acroșat o fetiță de 2 ani care era însoțită de părinții ei. După accident, bărbatul aflat pe bicicletă și-a continuat deplasarea fără să se oprească la locul accidentului. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.

”Vă solicităm sprijinul în vederea identificării și depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piața Mare, a acroșat o fetiță în vârstă de 2 ani, continuându-și deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetița, însoțită de părinți, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.” reiese din anunțul făcut de IPJ Sibiu.

Mai mult decăt atât, polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare.

”În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.” au mai transmis polițiștii.

Biciclistul s-a prezentat la Poliție, după ce familia și apropiații l-a recunoscut în poze

Aproape de miezul nopții, IPJ Sibiu a anunțat că bărbatul care a accidentat fetița s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu.

”Vă facem cunoscut faptul că reacția dumneavoastră rapidă și detaliile pe care le-ați oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul de 25 de ani este audiat de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNTREG SPRIJINUL ACORDAT!”, au transmis reprezentații IPJ Sibiu.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru cele două infracțiuni comise.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top