Aeroportul Internațional Sibiu: 3 ore până la Marea Roșie

Aeroportul Internațional Sibiu – Sharm El-Sheikh în 3 ore

Din luna aprilie, noi curse charter săptămânale vor fi operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu cu destinația Sharm El-Sheikh, din Egipt. Zborurile vor fi operate de către turoperatorul Cocktail Holidays cu compania aeriană EgyptAir și vor pleca în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 03.04 – 08.05.2021.

Lansarea campaniei de vaccinare la nivel global și măsurile stricte de siguranță sanitară luate de către operatorii turistici, atât interni, cât și externi, a dus la o tendință de creștere a disponibilității de a călători a românilor. În acest context, mai ales datorită interesului crescut față de destinațiile turistice din Egipt, turiștii români din zona Sibiului au acum la dispoziție zboruri directe către celebra stațiune Sharm El-Sheikh.

„Conexiunea directă între Aeroportul Internațional Sibiu cu Sharm El-Sheikh e unul dintre primele semne ale revenirii la viețile noastre post-Covid19 și dovada că aeroportul sibian face toate demersurile pentru a crea noi posibilități de călătorie pe cale aeriană, adaptate la condițiile actuale. Cu răbdare și responsabilitate, vom depăși această perioadă care ne-a încercat pe toți și ne vom bucura din nou de libertate fără restricții!”, spune Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Introducerea charterelor de pe aeroportul din Sibiu începând cu luna aprilie vine la scurt timp după ce zboruri similare au fost lansate, în luna februarie, de pe aeroportul din Craiova, în colaborare cu turoperatorul Cocktail Holidays și compania aeriană EgyptAir.

„Crearea unui context atractiv de călătorie în această perioadă este o prioritate pentru aeroportul sibian. Ne dorim să asigurăm opțiuni și alternative de călătorie prin diversificarea segmentului de chartere de vacanță convenabile pasagerilor noștri din punct de vedere al condițiilor de călătorie actuale. Prin acest nou parteneriat încheiat cu reprezentanții Cocktail Holidays se validează această abordare și, în același timp, ne motivează în continuarea demersurilor de a susține dezvoltarea relațiilor de turism, atât la nivel local, cât și la nivel de regiune”, declară Marius Ioan Gîrdea, directorul general Aeroportul Internațional Sibiu.

Aeronavele operate pentru charterele cu destinația Sharm El-Sheikh fac parte din flota Airbus 220 Neo a companiei EgyptAir și au o capacitate de 146 de locuri. În timpul celor trei ore de zbor, turiștii vor benefica de servicii de catering, Wi-Fi și monitoare TV cu inflight entertainment.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top