Adina are 16 ani și a plecat de acasă. Familia ei o caută!

Adina este căutată de poliție și familie

Adina Nicoleta Cocan este o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de acasă, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
”La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în noaptea de 22/23 iulie a.c., fiica sa, COCAN ADINA NICOLETA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu, în localitatea Șeica Mare, jud. Sibiu.”, transmite Poliția Sibiu.

adina

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 52 de kg, păr brunet. În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare negru, pantaloni de culoare negru, pantofi sport de culoare alb.

Semne particulare: minora prezintă un defect de vedere la ochiul drept și poartă adesea ochelari.

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top