A1: Un TIR a întrat în parapetul median. Trafic restricționat pe ambele benzi de viteză

TIR ul și 300 metri din parapetul median au fost distruse

În jurul orei 7:20, pe Autostrada A1 între Săliște și limită cu județul Alba, un autocamion a intra în parapetul median, apoi s-a răsturnat. Pentru că ocupă cele 2 benzi de viteză ale căilor 1 și 2, traficul a fost restricționat pe banda doi, pe sensul către Deva și pe prima bandă și pe banda doi, pe sensul către Sibiu.

tirA1: Un TIR a întrat în parapetul median. Trafic restricționat pe ambele benzi de viteză ”În urma acestui accident a fost dislocat parapetul median al autostrăzii pe o lungime de 300 metri.”, au anunțat reprezentanții DRDP Brașov.

Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Săliște au intervenit de urgență pe autostrada A1, km 278 unde un autocamion s-a răsturnat pe carosabil.

”La fața locului pompierii militari asigură măsurile de prevenire și sablarea carosabilului ca urmare a scurgerilor de combustibil. TIR-ul este încărcat cu cauciucuri. Nu au fost înregistrate victime.”, a transmis ISU SIBIU.

Se așteaptă interbenția unei automacara, pentru a putea ridica ansamblul TIR de pe carosabil.

”În zona Apoldu de Jos, un ansamblu tir s-a răsturnat pe partea carosabilă după ce a intrat iîn coliziune cu parapetul median. Traficul în zonă se desfasoara ingreunat.”, a transmis IPJ Sibiu.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top