Exclusiv: Ne pleacă imaginea #FCH???

În fotbalul românesc, zvonurile circula cu o viteză foarte, foarte mare. Așa se face că am aflat pe surse (de încredere) că ofițerul de presă al echipei de fotbal A.F.C.Hermannstadt,jurnalistul Cosmin Călinescu, ar fi curtat insistent de alte cluburi din Liga 1. Se pare că ar fi vorba, în prezent, despre o echipă de top, care reprezintă campionatul României constant în cupele europene.
Contactat telefonic, dl Călinescu nu a dorit să comenteze aceste zvonuri, dar a ținut să ne precizeze că:
„În acest moment sunt implicat 100% în proiectul FCH, din respect pentru cei care investesc în echipă și pentru suporterii adevărați”.

Nu este prima ofertă

Și în iarnă, înainte de pauza competițională, cel care se ocupă de imaginea #FCH ar fi fost căutat de o altă echipă din playoff. De această dată se pare că oferta ar fi una foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Așa că rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, atât în favoarea clubului de fotbal, cât și în favoarea ofițerului de presă.
Cosmin Călinescu ocupă funcția de ofițer de presă a AFC Hermannstadt din luna august a anului trecut, dar se află în apropierea echipei de când aceasta juca în Liga a IV-a. Jurnalistul coordonează biroul de comunicare, grafică, marketing și PR a clubului A.F.C.Hermannstadt. De asemenea, acesta ocupă în paralel și funcția de purtător de cuvânt a Muzeului ASTRA.
Scroll to top