Transilvania Tattoo Expo 2023. 1500 de vizitatori

Transilvania Tattoo Expo.  Constantin Ticu a câştigat marele premiu Best of show, cu o lucrare pentru un fost campion european de arte marţiale

Transilvania Tattoo Expo s-a încheiat duminică seara, la Sala Thalia din Sibiu, dar nu înante de a anunța câștigătorul. Artistul Constantin Ticu din Roman, care lucrează la salonul Seven Sins Tattoo din Marea Britanie a câştigat Best of show, marele premiu al convenţiei internaţionale. Clientul tatuat este fostul campion european de arte marţiale juniori din 2019, Adrian Paul Creangă. După ce a fost premiat la convenţia de tatuaje de la Iaşi, Constantin Ticu reuşeşte să ia marele premiu la cea de a 11-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo de la Sibiu, cu acelaşi client, Adrian Paul Creangă, căruia i-a făcut două tatuaje pe picioare, ambele premiate.

“Transilvania Tattoo Expo Sibiu – o experienţă foarte frumoasă, plăcută, mulţi tatuatori foarte buni. Ne-am distrat de minune aici şi suntem câştigători şi ai premiulu Best of show”, a declarat Constantin Ticu.

Premiul special al Transilvania Tattoo Expo a fost câştigat de artista Sude Erdem din Turcia.

“Am decis să-i acord lui Sude Erdem din Turcia, un premiu special, Transilvania Tattoo Special, pentru toată prestaţia din convenţie şi pentru efortul depus. Deşi tatuează numai de trei ani de zile, Sude Erdem are rezultate frumoase şi merită să o încurajăm”, a anunţat artistul Ovidiu Popârţan, organizator al Transilvania Tattoo Expo.

Cele trei zile ale convenţiei internaţionale de tatuaje de la Sibiu au însemnat zeci de artişti de pe trei continente, peste 1.500 de vizitatori din ţară şi străinătate şi multe lucrări executate la Transilvania Tattoo, care au fost apreciate de juriul de specialitate.

Cea de a 11-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo este prima de după pandemia de COVID-19 şi totodată prima care va fi promovată pe Netflix, de jurnalistul britanic, Charlie Ottley, prezent la Sibiu. O altă premieră a reprezentat expoziţia de pictură “Slaves to the Needles” de la Muzeul de Artă Contemporană din Sibiu, eveniment din cadrul Transilvania Tattoo Expo Sibiu.

A fost pentru prima dată când artiştii au pictat o lucrare în interiorul muzeului sibian. Doi dintre autorii lucrării, Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan au fost răsplătiţi cu câte o diplomă de excelenţă de către managerul interimar al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, Alexandru Chituţă. Printre atracţiile apreciate de public, ale acestei ediţii a Transilvania Tattoo Expo au fost motocicletele unicat expuse atât în faţa Sălii Thalia, cât şi în Promenada Mall, dar şi reconstituirile istorice realizate de cei din asociaţiile Castrum Novis şi Geto-Dacii din Moldova.

“Ediţia numărul 11 şi-a atins obiectivele propuse: s-au realizat tatuaje extraordinare, conexiuni şi schimburi de experientă şi energie. Am împărtăşit o parte din istoria României atât oaspeţilor nostri, cât şi concetăţenilor şi am reuşit să strângem circa 1.500 de vizitatori. Artiştii au plecat mulţumiţi şi cu gândul de a reveni şi anul viitor.

Ne gândim să facem un eveniment caritabil, o expoziţie în cadrul căreia să expună toţi artiştii care au realizat pictura colectivă, însă şi cei reprezentaţi în pictură, iar cu banii strânşi să susţinem o cauză. Cel mai important aspect este că am rezonat cu publicul sibian, iar comunitatea noastră vibreaza pozitiv şi funcţionează perfect. Parcă nu a fost pandemie, parcă ne-am văzut ieri şi ne stim dintotdeauna. Mulţumim partenerilor şi presei pentru susţinere”, a declarat Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Ovidiu Popârţan este unul din pionierii tatuajului din România şi Transilvania Tattoo Expo este prima convenţie internaţională de tatuaje organizată la noi în ţară.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Colegiul Andrei Șaguna se extinde. Investiție de 48 milioane lei

Colegiul Andrei Șaguna se extinde cu un corp și va avea sală de sport

Colegiul Pedagogic Andrei Șaguna  se extinde cu un corp nou de clădire și construcția unei săli de sport, conform aprobării, în ședința Consiliului Local din data de 29 mai, a indicatorii tehnico-economici.

“Prin construcția unui nou corp de clădire la acest colegiu creștem capacitatea unității de învățământ cu 20 de săli de clasă și 3 laboratoare, creând loc pentru încă 600 de elevi. De asemenea, este prevăzută construcția unei săli de sport în suprafață de 1.000 de mp, în beneficiul copiilor și tinerilor dornici de mișcare și sport. Am pregătit acest proiect și îl vom depune pentru obținerea finanțării nerambursabile din PNRR – Componenta 15 Educație, investiția fiind estimată la peste 48 de milioane de lei.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Corpul nou de clădire va avea parter și 2 etaje și o suprafață desfășurată de 3.600 mp. În noua clădire vor fi amenajate 20 de săli de clasă, 2 laboratoare, 1 cabinet și grupuri sanitare.

Foarte important, construcția va fi eficientă energetic, datorită unui sistem de management a utilităților în clădire (BMS), a unui sistem de panouri fotovoltaice care vor asigura energie din surse regenerabile și a unui sistem de ventilare cu recuperatoare de căldură, încălzirea urmând să se asigure cu pompe de căldură aer-apă. Iluminatul se va face prin corpuri cu LED care consumă puțin și sunt fiabile. Accesul în clădire va fi optimizat pentru persoanele cu dizabilități prin amenajarea unor rampe atât la intrarea principală, cât și la cele secundare.

Sala de sport a colegiului pedagogic va avea o suprafață de 1.000 mp și va fi dotată corespunzător pentru practicarea handbalului, baschetului și voleiului, dar și pentru alte exerciții fizice în orele de sport.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

CJ Sibiu. 100 mii lei pentru Agenda pentru monumente

CJ Sibiu deschide sesiunea de selecție a proiectelor care pot primi finanțare prin Agenda pentru monumente

CJ Sibiu a lansat sesiunea de selecție a proiectelor privind Protecția monumentelor istorice, de pe raza administrativ-teritorială a Județului Sibiu, aflate în proprietatea privată a persoanelor fizice sau juridice de drept privat, care pot beneficia de finanțare în anul acesta.

Sunt eligibile pentru obținerea de fonduri nerambursabile din bugetul local al județului Sibiu lucrări de: întreținere, reparații, conservare, consolidare, restaurare, intervenție, punerea în valoare a monumentelor, elaborarea documentațiilor tehnice

Documentația de finanțare este afișată pe site-ul.

Cei interesați pot depune documentația completată la sediul Consiliului Județean Sibiu, respectiv la Centrul de Informații pentru Cetățeni, situat la parterul instituției, strada General Magheru, nr. 14, sau o pot transmite în format electronic, cu semnătură digitală, pe adresa de mail: cicjud@cjsibiu.ro

Termenul limită de depunere a proiectelor este 29 iunie 2023, ora 16, urmând ca rezultatele evaluării și selecției să fie anunțate în data de 26 iulie 2023.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Grevă. 150 de sibieni au plecat la protestul de la Cotroceni. | VIDEO & FOTO

Greva generală din învățământ a ajuns la ziua #9

Greva angajaților din școlilele din România continuă astăzi cu un protest de amploare, în capitală. Liderii naționali ai sindicatelor, care s-au alăturat acestei forme de protest, au anunțat că 20 de mii de oameni vor protesta marți, 30 mai 2023 pe străzile din București.

Nemulțumiți de faptul că revendicările nu sunt luate în serios de Guvern și Președintele României, profesorii și personalul nedidactic au pornit în această dimineață cu autocarele spre capitală. În cea de a noua zi de grevă, 150 de persoane din Sibiu s-au îmbarcat în cele 3 autocare puse la dispoziție de sindicat.

”Pe lângă maririle salariale de care avem nevoie, în școli mai avem nevoie de materiale didactice. Noi plătim materialele didactice din salariul nostru de debutant. Plecăm la București cu gândul că, poate-poate reușim să punem învățământul pe picioare.”, ne-a declarat Cătălina Zamfir, cadru didactic într-o școală din mediul rural.

”Eu nu mai am așteptări de mult.” ne-a declarat Simina, profesoară de limba germană, într-un liceu din Sibiu.

Chiar dacă unii nu mai au așteptări prea mari de la această grevă, au ales totuși să meargă la protestul din capitală.

”Sperăm ca Guvernul să înțeleagă hotărârea colegilor profesori, legat de revendicările pe care le avem.”, a declarat Leonard Stancu, președintele SIP Sibiu.

Unul dintre autocarele, cu care s-a făcut transportul protestatarilor de la Sibiu la București, este același cu care echipa de baschet CSU Sibiu face deplasările la meciurile din campionat.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Sibiul – Capitala tatuajului din România, timp de 3 zile

Sibiul – Capitala tatuajului din România. Artişti de pe trei continente la Transilvania Tattoo Expo (26-28 mai 2023)

Sibiul este gazda a zeci de artişti de pe trei continente, Europa, Asia şi America. Aceștia au sosit vineri, la cea de a 11-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo, prima convenţie internaţională de tatuaje din România.

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti tatuatori din Europa, Heiko Gantenberg, a ajuns la Transilvania Tattoo Expo de la Sibiu, cu celebra sa motocicletă, expusă în faţa Sălii Thalia din centrul istoric al oraşului. Pe această motocicletă, Heiko a făcut încojurul lumii, timp de 952 de zile. La Sibiu, Heiko va povesti tuturor, aventura sa pe două roţi.

„Am început în forţă. Jos, la subsolul Sălii Thalia se lucrează. Oamenii şi-au adus clienţi, aşteaptă clienţi şi sunt pregătiţi să vă satisfacă cele mai trăsnite idei în materie de tatuaje. Avem invitați de pe trei continente. Avem artiști din Statele Unite, din Asia, din Europa, Hiko Gantenberg, prietenul meu din Germania, care a făcut înconjurul lumii pe motocicletă, timp de 952 de zile este aici şi o să facă o prezentare a călătoriei sale. Puteţi vedea motocicleta sa, în faţa Sălii Thalia. Prezentarea va avea loc mâine şi duminică”, a anunţat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, artistul Ovidiu Popârţan.

În timp ce la subsolul Sălii Thalia din Sibiu, artiştii şi-au dat deja întâlnire cu clienţii, lângă Sala Thalia, pe Bulevardul Corneliu Coposu, lângă zidul cetăţii Sibiului pot fi văzuţi artiştii din asociaţiile Geto-Dacii din Moldova şi Castrum Novis din Sibiu. Aceştia sunt costumaţi asemenea dacilor şi romanilor şi vor face reconstituiri istorice în centrul Sibiului.

“Avem invitaţi Asociaţia Geto-Dacii din Moldova şi Castrum Novis din Sibiu, care vor susține un spectacol de reconstitire istorică bazat pe istoria neamului nostru. Ne tragem din daci şi romani. Vrem ca invitații noștri din străinătate să plece cu o lecție de istorie învățată live. Marea majoritate a oamenilor care vin de afară, vin fixați pe Vlad Ţepeş şi istoria Transilvaniei, însă istoria noastră este mult mai îndepărtată. Am fost un gimpe în coasta Imperiului Roman şi am vrea ca toată lumea să ştie asta”, a mai spus Ovidiu Popârţan.

Transilvania Tattoo Expo a programat la finalul zilei de vineri, concursuri dedicate participanţilor la convenţie. Cea de a doua zi a Transilvania Tattoo Expo, sâmbătă, îl va avea în prim plan pe jurnalistul britanic, Charlie Ottley, care va sosi la Sibiu pentru a promova oraşul şi în special convenţia de tatuaje, pe Netflix. Este pentru prima dată când Transilvania Tattoo Expo este promovată pe Netflix.

“Mâine avem un invitat special, Charlie Ottley, realizatorul seriei Wild Carpathia şi Flavours of Romania. Evenimentul nostru va constitui unul dintre episoadele seriei sale, lucru care ne face să fim foarte mândri şi flataţi. Vă aşteptăm mâine şi duminică. Biletele se pot cumpăra de la intrare şi online”, a precizat Ovidiu Popârţan.

Cei care doresc să vadă şi altceva decât tatuaje, sunt invitaţi la expoziţia “Slaves to the Needles” din Muzeul de Artă Contemporană, din cadrul Muzeului Naţional Brukenthal şi la expoziţia de motociclete unicat, din Promenada Mall din Sibiu. Cele două expoziţii vor putea vizionate până duminică, inclusiv şi fac parte din proiectul Transilvania Tattoo Expo.

Ovidiu Popârţan este unul dintre pionierii artei tatuajului din România, fiind cel care a avut primul salon autorizat la noi în ţară.
Partenerii media ai Transilvania Tattoo Expo: Rock FM, Zile şi nopţi, Good Time, Sibiu 100 %, Ora de Sibiu, Monitorul de Cluj, Monitorul de Mediaş, Mesagerul de Sibiu, Mesagerul de Alba, TV Eveniment, Radio Eveniment FM, Ştiri de Sibiu, Sibiu independent, Sibiul in imagini, Sibiul azi, Strada Cetăţii, Opinia de Sibiu, Sibiul bun.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

 

Podul peste Cibin se deschide mâine, 27 mai

Podul peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia se redeschide, pe întreaga suprafață

Podul peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia va fi redat circulației auto, pe toate cele 5 benzi, de sâmbătă, 27 mai, ora 12.00. De asemenea, trotuarele și pistele pentru biciclete de pe ambele părți ale podului se vor deschide de la aceeași dată.

Precizăm că lucrările la acest obiectiv nu sunt finalizate încă în totalitate, urmând să se continue lucrările la pista pentru biciclete de sub pod și la albia râului din zona. Acestea nu vor mai afecta traficul.

Reamintim pe scurt lucrările care au făcut obiectul acestei investiții majore:

• Înlocuirea părții din amonte cu o construcție nouă, cu trei benzi, din care una asigură o legătură directă spre str. Maramureșului, fără să mai conducă traficul în girație, fluidizându-se astfel circulația, mai ales la orele de vârf.
• Consolidări la partea din aval. Practic, s-a construit o nouă structură de susținere a podului și a fost refăcută infrastructura rutieră și pietonală, pentru un aspect unitar.
• Trotuare noi
• Piste sigure pentru biciclete pe ambele părți ale podului și sub acesta, care să facă legătura cu pistele amenajate pe malurile râului
• Iluminat public nou, inclusiv iluminat arhitectural, care să pună în valoare structura.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Forumul MERITO. 130 de profesori participă la Agnita

Forumul MERITO se organizaează la Agnita

Forumul MERITO Sibiu, ajuns la ediția cu numărul doi, se va desfăşura la Agnita, sâmbătă, 27 mai 2023. Deschiderea va avea loc la ora 8:30, la Casa de Cultură „Ilarion Cocișiu”. Tema Forumului este ”Învățare experiențială” (”Learning by doing)”. Peste 130 de profesori au confirmat participarea la cele 9 ateliere dedicate cadrelor didactice, 16 elevi de liceu, respectiv 16 copii preșcolari vor participa la două ateliere speciale organizate pentru ei. Activitățile, susținute de profesori din comunitatea Merito, se vor desfășura la Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian”

Forumul este organizat voluntar de două profesoare din comunitatea MERITO: Daniela Elena Ionele – profesoară de Discipline Tehnice, TIC şi Instruire Practică la Colegiul Tehnic „A. T. Laurian” Agnita – și Alina Hoara – profesoară pentru învăţământul primar la Liceul de Artă Sibiu.

”Intenţionăm ca acest Forum, organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, să reprezinte şi o întâlnire de coagulare a unei comunităţi mai mari de profesori pasionaţi de subiect, ce doresc să înveţe colaborativ continuu. La finalul activităților, vom oferi certificate de participare la Forum”, precizează doamna profesoară Daniela Elena Ionele.

Proiectul Merito este o cauză de transformare a meseriei de profesor, în sensul de a o recredibiliza, prin recunoaşterea dascălilor valoroşi, şi a o profesionaliza, prin propagarea expertizei lor în breasla de cadre didactice (www.merito.ro). Este un proiect al Fundaţiei Romanian Business Leaders, cu parteneri strategici importanți: Bitdefender, DEDEMAN, Google România, Axxess Capital şi RomWaste Solutions.

Sponsorii şi partenerii Forumului MERITO Sibiu: RSBAuro, H&H Consulting, Palladio Doors, GSD Software & Technology, Restaurant La Prut, Grădina cu de toate, Pensiunea Elisabeta – Centrul Țării, Florăria I.F. Morariu Mariana, Microberăria Urban Brewery Sibiu, Bogdan Nicolae Fotograf, Delight Full / Denis Bărbos.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Protest în fața Prefecturii Sibiu, timp de 2 ore | VIDEO

Protestul de la Sibiu a adus în fața Prefecutrii aproape 3000 de angajați din Școlile sibiene

Protestul de astăzi, 26 mai 2023, a fost organizat de Sindicatul Învățământului Preuniversitar Sibiu, afiliat la Federația Sindicatelor din Educație “SPIRU HARET”. Aproximativ 3000 de persoane au pichetat în fața Instituției Prefectului Județului Sibiu.

”Datorită numărului de participanți acțiunea noastră a constituit dovada nemulțumirii foarte clar exprimate, în stradă și zgomotos, de către angajații personal nedidactic, personal auxiliar, personal didactic de predare, reprezentanți ai părinților și elevi.”, transmit reprezentanții SIP Sibiu.

O delegație formată din președintele prof. Stancu Gheorghe Leonard, împreună cu membrii Biroului Excutiv al S.I.P. Sibiu și lideri S.I.P. din unitățile școlare de pe raza județului Sibiu au avut o întălnire cu domnul Crețu Mircea-Dorin prefectul județului Sibiu, împreună cu subprefecții, căruia i-au înmânat o adresă cu istoricul declanșării actualei greve, revendicările angajaților din învățământ, cu precizarea că greva generală nu se va opri până când greviștii vor fi mulțumiți de ceea ce guvernul va oferi.

”Precizăm că acțiunile noastre de protest nu au legătură cu susținerea vreunui partid politic și nu dorim să fie asociate cu discuțiile interne ale guvernanților.V-AM ÎNVĂȚAT SĂ NUMĂRAȚI? SUNTEM ÎN GREVĂ GENERALĂ PESTE 85% DIN ANGAJAȚII ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SIBIAN! SUNTEM UNIȚI ȘI NU CEDĂM, MĂRIȚI SALARIILE!!! Greva generală continuă și săptămâna viitoare!”, a transmis Iulia Dănilă, directorul de comunicare al SIP Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Concursul „Ilie Micu” 2023, la final

Concursul Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, Secţiunea Muzică Populară – premiul doi pentru sibianca Bianca Andreea Creţu

Concursul Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, a fost organizat la Cercul Militar. Sibianca Bianca Andreea Creţu a obţinut premiul doi la Secţiunea Muzică Populară. Elevă a profesorului Cosmin Verde de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, Bianca Andreea Creţu este cea care a fost preferata publicului la ediţia din acest an a Festivalului Concurs „Lucreţia Ciobanu” de la Sibiu.

„Felicitări, din nou, Bianca Crețu și mulțumim juriului pentru apreciere. E un moment de mare bucurie să reprezentăm de pe podium, Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu, chiar de la prima ediție a concursului. Felicitări tuturor celor implicați în realizarea acestui concurs, în special doamnei manager Alina Pinca și sperăm ca la următoarele ediții să urcăm Școala Populară tot mai sus pe podium!”, a declarat profesorul Cosmin Verde.

Premiul întâi al Concursului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, Secţiunea Muzică Populară, a fost câştigat de către Maria-Denisa Ungureanu, de la Şcoala Populară de Arte „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, avându-l ca profesor pe cunoscutul interpret de muzică populară, Ion Drăgan. Premiul a fost înmânat de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Daniela Cîmpean a felicitat-o pe Maria-Denisa Ungureanu şi a evidenţiat faptul că, sibienii sunt mari iubitori ai folclorului şi tradiţiilor. De asemenea, preşedinta Consiliului Judeţean a invitat-o pe Maria-Denisa Ungureanu, să cânte în recital, la ediţia de anul viitor, a concursului naţional de la Sibiu.

„Bine aţi venit în acest judeţ în care sunt mulţi oameni care iubesc tradiţia, folclorul, cântecul popular românesc şi nu este întâmplător acest festival aici, la Sibiu, un judeţ care are o capitală culturală europeană, care a marcat destinul multor artişti, un judeţ în care sunt multe instituţii de cultură care susţin tradiţia românească, Şcoala Populară de Arte şi Meserii fiind una dintre acestea, una cu care noi, sibienii, ne mândrim. Aş vrea să o felicit pe doamna manager, Alina Pinca”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Ion Drăgan a felicitat la rândul lui, organizatorii concursului naţional de la Sibiu şi a amintit publicului, că în urmă cu 20 de ani, el a câştigat un mare premiu la un concurs de folclor organizat la noi în oraş.

„Acu 20 de ani, eu am luat marele premiu aici şi cu doamna director, Alina Pinca, am mers în concursuri, era talentată, frumoasă şi cânta foarte, foarte bine şi acum cântă. Felicitări din suflet!”, a spus Ion Drăgan, profesorul câştigătoarei Concursului Naţional „Ilie Micu”.

Alina Pinca – Vintilă a apreciat la finalul competiţiei, că prima ediţie a Concursului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu” de la Sibiu a fost „un succes” şi „toţi concurenţii au fost la înălţime”.

„Vreau să le mulţumesc tuturor concurenţilor, publicului, partenerilor noştri, tuturor care s-au implicat în organizarea acestui frumos festival concurs, care iată, chiar dacă a fost prima ediţie în acest an, înclin să cred că a fost un succes. Şi pentru că toţi concurenţii au fost la înălţime, vreau să-i felicit pe fiecare în parte”, a declarat la final, Alina Pinca Vintilă, directorul Concursului Naţional şi al Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu” din Sibiu a fost organizat marţi şi miercuri, de Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu”, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al partenerilor: Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Cercul Militar, Direcţia Judeţeană pentru Cultură.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Opinia de Sibiu, Sibiul Azi, Tribuna, Strada Cetății, Sibiul Bun, Mesagerul de Sibiu, City FM, Eveniment TV Regional, Sibiu 100%, , TV Alpha Media, Sweet TV , Sibiu Independent, Hermannstädter Zeitung.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top